Bob Eskes - Voorzitter

Bob is eerst jaren actief geweest bij de activiteitencommissie Slangenbeek waarvan hij ook de laatste twee jaar tevens bestuurslid was van de wijkraad Slangenbeek. Nu voorzitter en webmaster. Werkzaam bij Thales en zijn favoriete sport is zaalvoetbal. Fotografie is één van zijn hobby's.

Geert Wieffer - Secretaris

Geert Wieffer is zoals gezegd wordt “geboren en getogen” in Hengelo Noord en woont sinds 2000 in Slangenbeek /Boswijk. De kinderen zijn de deur uit en geniet samen met zijn vrouw al enkele jaren van zijn pensioen. Hij is actief voor de gemeenteraad Hengelo en vindt het stimuleren van participatie van bewoners in de wijk belangrijk. Sinds jan 2020 is hij algemeen bestuurslid

Erik Lentfert - Penningmeester

Erik is sinds 2005 woonachtig in de wijk Slangenbeek en in het dagelijks leven werkzaam in Almelo als Financial Controller. Binnen het bestuur vervult hij de rol van penningmeester. In zijn vrije tijd is hij fanatiek triatleet.

Belinda Wessels - Bestuurslid

Belinda woont vanaf 1998 in de wijk Slangenbeek, eerst in de Roershoek en sinds 2006 in Broek noord. Ze is getrouwd en heeft een dochter van 15 jaar. Sinds 2008 algemeen bestuurslid van de wijkraad Slangenbeek. Tot 2018 was zij tevens de redactie van de Roerpen. Werkzaam bij Salut Welzijn in Hof van Twente. Ze wandelt graag in de natuur, geniet van een goede vegetarische maaltijd, houdt van gezelligheid met familie en vrienden en vindt het heerlijk om te reizen.

Maureen ten Elzen -Bestuurslid

Sinds 2015 is Maureen als Secretaris betrokken bij Wijkraad Slangenbeek. Maureen is getrouwd, woont sinds 2006 in de wijk Slangenbeek, houdt van reizen en koken en is werkzaam als management assistent.

Jos Nijhof - Bestuurslid

Jos woont vanaf 2006 in de wijk Slangenbeek Broek noord. Hij is getrouwd en heeft twee dochters. Sinds 2009 algemeen bestuurslid. En tot 2018 actief met de Roerpen. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam in Enschede als Lead Construction Technician. In zijn vrije tijd fiets hij het liefst op race/cyclocross en MTB en is daarnaast wielertrainer voor racefietsers en mountainbikers.