Bob Eskes - Voorzitter

Bob is eerst jaren actief geweest bij de activiteitencommissie Slangenbeek waarvan hij ook de laatste twee jaar tevens bestuurslid was van de wijkraad Slangenbeek. Nu voorzitter en webmaster. Werkte bij Thales maar is nu met pensioen. Zijn favoriete sport is zaalvoetbal. Fotografie is één van zijn hobby's.

Geert Wieffer - Secretaris

Geert Wieffer is zoals gezegd wordt “geboren en getogen” in Hengelo Noord en woont sinds 2000 in Slangenbeek /Boswijk. De kinderen zijn de deur uit en geniet samen met zijn vrouw al enkele jaren van zijn pensioen. Hij is actief voor de gemeenteraad Hengelo en vindt het stimuleren van participatie van bewoners in de wijk belangrijk. Sinds jan 2020 is hij algemeen bestuurslid

Cyrille Kruithof - Penningmeester

Ik woon sinds 2006 in Broek Noord, samen met René en nog 1 zoon. Mijn andere zoon woont sinds 2019 samen. Verder hebben we nog twee honden: een Labrador en een blind poedeltje. Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan en een terrasje te pakken. Mijn werkgever bevindt zich ook in deze wijk, nl. Solmax. In 2008 ben ik gelijk met Belinda in de wijkraad gekomen en na een aantal jaren gestopt. Nu dus weer terug in de functie van penningmeester.

Belinda Wessels - Bestuurslid

Belinda woont vanaf 1998 in de wijk Slangenbeek, eerst in de Roershoek en sinds 2006 in Broek noord. Ze is getrouwd en heeft een dochter van 15 jaar. Sinds 2008 algemeen bestuurslid van de wijkraad Slangenbeek. Tot 2018 was zij tevens de redactie van de Roerpen. Werkzaam bij Salut Welzijn in Hof van Twente. Ze wandelt graag in de natuur, geniet van een goede vegetarische maaltijd, houdt van gezelligheid met familie en vrienden en vindt het heerlijk om te reizen.

Maureen ten Elzen -Bestuurslid

Sinds 2015 is Maureen als Secretaris betrokken bij Wijkraad Slangenbeek. Maureen is getrouwd, woont sinds 2006 in de wijk Slangenbeek, houdt van reizen en koken en is werkzaam als management assistent.

Jos Nijhof - Bestuurslid

Jos woont vanaf 2006 in de wijk Slangenbeek Broek noord. Hij is getrouwd en heeft twee dochters. Sinds 2009 algemeen bestuurslid. En tot 2018 actief met de Roerpen. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam in Enschede als Lead Construction Technician. In zijn vrije tijd fiets hij het liefst op race/cyclocross en MTB en is daarnaast wielertrainer voor racefietsers en mountainbikers.

Hetty van der Meulen

Ik woon sinds 2019 in Slangenbeek, ben getrouwd met Cor en samen hebben we zes kinderen, waarvan 3 van mezelf. We hebben ieder vier kleinkinderen en samen vier bonuskleinkinderen. In mijn werkzame leven was ik creditcontroller, maar ben nu al geruime tijd met pré-pensioen. Mijn hobby’s zijn steppen (op twee wielen), haken en sinds kort ook kiezelstenen beschilderen.